Over ons

Proost Craft Beer is ontstaan door drie speciaalbier liefhebbers die de behoefte hadden aan een simpele webshop die zich beperkt tot kwalitatieve craft bieren met hoge Untappd scores van over heel de wereld. Lees hieronder meer over het ontstaan van Proost Craft Beer en de mensen die achter deze webshop zitten!

Assortiment

Proost Craft Beer streeft altijd naar een divers assortiment van craft bieren. We zijn daarom continue opzoek naar de dikste stouts, de meest verse IPA's of de lekkerste sours.

Untappd ratings

Bij Proost Craft Beer hoef je nooit meer zelf de Untappd score van ieder bier te checken. Daarnaast proberen we altijd kwalitatief goede bieren met hoge Untappd scores te leveren.

Internationaal aanbod

Proost Craft Beer levert bieren van brouwerijen over de hele wereld. Zo drink jij thuis een prachtig bier uit Amerika, Engeland of misschien wel Zweden.

Verzending

Proost Craft Beer verzendt je bieren zorgvuldig door heel Nederland met DHL. We streven naar vóór 15:00u besteld, dezelfde dag verzonden.

Het ontstaan

Wat begon als een droom van drie jonge gasten, met ieder een passie voor exclusieve speciaal bieren, is nu werkelijkheid geworden. Een eigen webshop met de mooiste IPA’s, de meest bizarre sours en de dikste stouts. We willen er continue voor zorgen dat er een divers assortiment speciaal bieren van over de hele wereld klaarligt voor jullie. Denk hierbij aan bieren uit Amerika, Brazilië, Zweden, Engeland, ons eigen Nederland en nog veel meer andere landen.

Het team van Proost Craft Beer bestaat uit drie jonge gasten die al van jongs af aan vrienden van elkaar zijn, wonen alle drie in hetzelfde dorp gelegen in de buurt van Nijmegen en zijn alle drie craft beer fanaten. We vinden het fantastisch om bieren van nieuwe brouwerijen te proberen maar grijpen toch ook graag terug naar de vertrouwde brouwerijen zoals Trillium, Other Half, Cloudwater, de Moersleutel en noem maar op.

Wij als Proost Craft Beer gaan onszelf onderscheiden door de enkel en alleen moderne, kwalitatieve bieren met hoge Untappd scores aan te bieden. Voor ons geldt kwaliteit boven kwantiteit, want wij willen altijd weten wat we verkopen en daar voor 100% achter staan. Doordat wij vaak gelimiteerde bieren verkopen, varieert ons assortiment constant en kun jij als bierliefhebber echt losgaan in onze webshop. Maar wees er wel snel bij want OP=OP.

Geniet van je bestelde bieren en veel drink plezier!

Proost! 

Ivo, Marijn & Sebastiaan – Oprichters van Proost Craft Beer

Het team

Welke biergeeks zitten er eigenlijk achter deze webshop?

marijncrop PhotoRoom

Marijn van Dongen

Marijn is ieder uur van de dag wel te porren voor een mooi craftbier. Het liefst drinkt hij een barrel-aged stout of New England IPA. In zijn vrije tijd brouwt hij ook graag zelf bier.

ivocrop PhotoRoom

Ivo van Dongen

Ivo probeert graag continue nieuwe bierstijlen maar heeft een uitgesproken voorliefde voor Amerikaanse IPA’s en barrel-aged stouts en barleywines. Daarnaast heeft hij met liefde deze webshop voor jullie gemaakt.

sebascrop PhotoRoom

Sebastiaan Verburg

Sebastiaan houdt net als Marijn en Ivo van IPA’s en stouts, maar is ook niet vies van een fruited sour. Sebastiaan is o.a. verantwoordelijk voor de mooie productfoto’s op deze webshop.